Főmenü Termékeink
Blog

A 7 leghatékonyabb gyógynövény tavaszi méregtelenítéshez

Szerkesztő: Somogyi Rita

Mutatunk 7 hatékony méregtelenítő gyógynövényt

Egy ideális világban szervezetünk tökéletesen végzi feladatát: a kiválasztó szervek, mint a máj, vese, gondoskodnak a salakanyagok kivezetéséről. Modern, rohanó világunk azonban koránt sem nevezhető ideálisnak, ezért nem árt, ha időnként rásegítünk testünk önműködő folyamataira. Ha úgy érzed, nemcsak a lakásra, de rád is rád férne egy nagytakarítás a tavasz közeledtével, tarts velünk! Mutatjuk a 7 legjobb méregtelenítő gyógynövényt!

Mutatunk 7 hatékony méregtelenítő gyógynövényt

5 árulkodó jel, hogy itt az ideje a tavaszi méregtelenítő kúrának

  1. Nehéz ébredés, állandósult fáradtság
  2. Lassú anyagcsere, puffadás, székrekedés
  3. Megjelenő plusz kilók
  4. Szem alatti sötét karikák, színtelen, fakó arcbőr
  5. Narancsbőr, petyhüdt kötőszövet

Íme, a 7 legjobb gyógynövény tavaszi méregtelenítéshez!

Csalán

Az egyik legerősebb vér – és vesetisztító gyógynövény. Kivezeti a salakanyagokat a szervezetből és tisztítja az emésztőrendszert is, serkenti a vese vízkiválasztását. Különösen ajánlott azok számára, akik hólyag – és vesekőképződésre hajlamosak.

Diólevél

Serkenti a nyirokrendszer és a máj működését, a vérkeringést, így a salakanyagok kivezetése hatékonyabbá válik. Elősegíti az emésztést is. Antibiotikus hatása miatt is alkalmazta a népgyógyászat, élősködőellenes tulajdonságú.

Máriatövis

A népgyógyászat által az egyik legrégebb óta ismert és alkalmazott gyógynövény, a máj munkáját segíti, alkalmas a nehézfémek, gyógyszermaradványok kivezetésére. Képes a májsejtek regenerálására is, és az epevezetéket is megtisztítja.

Mezei zsurló

A mezei zsurló az egyik legősibb gyógynövényünk. Serkenti a vese működését, az egyik legerősebb vízhajtó gyógynövény. Még vizeletürítéssel kapcsolatos problémák esetén is be lehet vetni. Átmossa a szervezetet, általánosan megtisztítja, még a fogyást is elősegítheti.

Málnalevél

A málnalevél, mint a szülés megkönnyítésének teája vonult be a köztudatba, de tisztító teaként is tökéletes, hiszen tonizálja az izmokat. A vese és a hólyag működését serkenti, csökkenti a húgysavat. Vérképző és vérserkentő tulajdonságú.

Aranyvessző

Izzasztó, vizelethajtó, vesetisztító gyógynövény, sőt, még a májat, epét is tisztítja. Kisebb epe – és vesekő, epehomok, vesehomok kihajtására ideális. Javítja a vérkeringést.

Búzafű

Intenzív méregtelenítő, a tavaszi lúgosító italok közül kihagyhatatlan. Salaktalanító munkája mellett hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez is, növeli a vérben az oxigén mennyiséget, ezért remek energizáló.

Íme, a 7 legjobb gyógynövény tavaszi méregtelenítéshez!

Meddig tartson a kúra?

4-6 hetes kúrákat tarts, a tisztító teákat lehetőség szerint, reggel éhgyomorra fogyaszd.

Mit tehetsz még, hogy a méregtelenítő kúrád biztosan hatékony legyen?

  • Ügyelj a bőséges folyadékbevitelre!

  • Maradj aktív. Sétálj, jógázz, meditálj!

  • Csökkentsd a feldolgozott élelmiszerek fogyasztását, helyette inkább a friss, élő élelmiszerekre koncentrálj!
Méregtelenítő program 12-féle gyógynövénnyel

Méregtelenítő program 12-féle gyógynövénnyel

Ha a teáknál egy egyszerűbben elkészíthető, mégis komplex megoldást szeretnél, mutatunk Neked egy salaktalanító főzetet!

A Puridren® tisztító program klorofill és 12 gyógynövény (pl. articsóka, bojtorján-gyökér, gyermekláncfű, fahéj) kivonat folyékony koncentrátuma, összetevői hozzájárulnak a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásához, és a salakanyagok kivezetéséhez.

Ennyire egyszerű elkészíteni:

Oldj fel egy kupaknyit (25 ml) a koncentrátumból másfél liter vízben, idd meg öt egyenlő részletben a nap folyamán, lehetőleg étkezéseid előtt. Fogyassz mellette plusz folyadékot, és élvezd, ahogy 60 nap után valósággal felfrissül a tested.

A 60 napos programért ide kattints! >>>

Kapcsolódó tartalmak
Blog bejegyzések: Zöldüljünk be! Top 3 Tavaszindító ZÖLD tápanyag!
Blog bejegyzések: Zöldüljünk be! Top 3 Tavaszindító ZÖLD tápanyag!
Blog bejegyzések: Itt az 5 legjobb tavaszi fáradtság elleni vitamin és ásványi anyag
Blog bejegyzések: Itt az 5 legjobb tavaszi fáradtság elleni vitamin és ásványi anyag
Nézz körül a webáruházunkban
Natur Tanya® Puridren 60 napos Tisztító Program - sav-bázis egyensúly és salaktalanító ivókúra 3*500ml Akció
Lipo+ folyékony koncentrátum 60 napos kúracsomag - 12 féle gyógynövény kivonat és FOS (fruktooligoszacharid) Natur Tanya® Akció
Natur Tanya® 60 napos Gambe Slim® Szép lábak kúracsomag. Ivókúra a karcsú, narancsbőr mentes lábakért, kollagénnel! 3*500ml Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.